Detall de Procediments Electrònics

TORNAR
Descripció
AENEAS - Tramitacion electronica dels procediments previstos en l'Ordre IET/458/2015, d'11 de març, per la qual es regulen les assignacions als municipis de l'entorn de les instal·lacions nuclears.
Mode d'accés
Certificat digital
Centre Directiu
Secretaria d'Estat d' Energia - E05032001
Direcció General
Direccion General de Politica Energetica i Minis
Unitat de Gestió
S.G. d'Energia Nuclear
Tema
Energía

Regulador

Ordre IET/458/2015, d'11 de març,  (BOE 17-03-2015),  per la qual es regulen les assignacions als municipis de l'entorn de les instal·lacions nuclears, amb càrrec al Fons per la financiacion de les activitats del Pla General de Residus Radioactius.

Resolucion de la Direccion General de Politica Energetica i Mines [PDF] [178 KB], mitjançant la qual s'estableixen mesures per l'aplicacion del que es disposa en els articulos 9 i 10 de l'Ordre IET/458/2015, d'11 de març.

Accés al procediment

Certificat digital

Procediments Sistema d'Informació Administrativa

Codi S.I.A.: 216336
Comunicacion pels ajuntaments dels municipis dels entorns d'instal·lacions nuclears d'informacion sobre els pagaments i destinació dels fons amb càrrec al Fons per la Financiacion de les activitats del Pla General de Residus Radioactius
Codi S.I.A.: 216337
Determinacion de les assignacions anuals als municipis en entorns nuclears d'acord amb la normativa vigent
Codi S.I.A.: 216338
Procediment per l'aprobacion de la cofinanciacion per ENRESA de projectes de desenvolupament local amb càrrec al Fons per la financiacion d'activitats del Pla General de Residus

Ayúdenos a mejorar. Si lo desea puede cumplimentar esta encuesta de calidad de nuestros servicios.

Realizar cuestionario