Detall de Procediments Electrònics

Compartir

TORNAR
Descripció

Sol·licituds d'autorització del règim duaner de perfeccionament actiu, de perfeccionament passiu o d'importació temporal.

Mode d'accés
Cl@ve
Centre Directiu
Secretaria d'Estat de Comerç - E05030801
Direcció General
Direcció general de Política Comercial i Competitivitat
Unitat de Gestió
S.G. de Política Aranzelària i d'Instruments de Defensa Comercial
Tema
Permisos

Regulador

Ordre PCI/933/2019, d'11 de setembre (BOE 13/09/2019),

relativa a l'autorització dels règims duaners especials de perfeccionament actiu, de perfeccionament passiu i d'importació temporal.

D'acord amb el previst en l'Ordre PCI/933/2019 (BOE 13 de setembre de 2019, pags 99270-99275), article 4.1., les sol·licituds d'autorització del règim duaner de perfeccionament actiu, de perfeccionament passiu o d'importació temporal es presentaran davant l'Agència Estatal d'Administració Tributària per mitjans electrònics a través de la seva seu electrònica. La forma de presentació electrònica i les dades que han d'incloure's en tal presentació s'ajustarà als formularis que a tal fi es publiquin a la seu electrònica i que es corresponen amb el previst a aquests efectes en l'annex A de els Reglaments (UE) 2015/2446 i 2015/2447 de la Comissió. Quan la sol·licitud afecti a diversos Estats membres entre els quals es trobi el Regne d'Espanya, l'interessat podrà també presentar la sol·licitud a través del portal de la Direcció general de Fiscalitat i Unió Duanera (DG TAXUD).

No es poden presentar sol·licituds des del dia 16 de setembre, segons Ordre PCI/933/2019 (BOE 13 de setembre de 2019)

Accés al procediment

Cl@ve

Models que es poden sol·licitar

  • Règim de Perfeccionament Actiu.
  • Règim de Perfeccionament Passiu.

Problemes amb la Signatura Electrònica:

Revisi les condicions del sistema operatiu/navegador:

  1. L'entorn optimo és Windows 7 32 bits amb l'última versió de Java de 32 bits disponible (>= 1.8.91).
  2. El navegador ha de ser Internet Explorer 32 bits (Internet Explorer 11)

La primera vegada que ferma una sol·licitud asseguri's d'haver entrat en el seu ordinador amb permisos d'administrador perquè es carregui correctament l'Applet “” de signatura.

Si àdhuc després de revisar els punts anteriors segueix experimentant dificultats tècniques en el procés de signatura electrònica, per favor, instal·li el programa “autofirma” per realitzar la signatura electrònica. AutoFirma és una eina d'escriptori amb interfície gràfica que permet l'execució d'operacions de signatura en entorns d'escriptori (Windows, Linux i Mac US X).

Pot comprovar si la configuració del seu ordinador és adequada perquè funcioni la signatura electrònica executant el test de signatura disponible

Si després de revisar aquesta informació contínua tenint dificultats per signar pot enviar un correu electrònic a la Bústia d'aplicacions de comerç, detallant el problema i adjuntant, segons el cas, les pantalles d'error, el resultat del test de signatura i qualsevol altra dada que consideri d'utilitat. Indiqui també el seu nom i número de telèfon per poder contactar amb Un. 

Bústia d'incidències:

Per a qualsevol aclariment relatiu a la tramitació de la seva sol·licitud pot contactar amb la Sotsdirecció General de Política Aranzelària i d'Instruments de Defensa Comercial a través del correu electrònic: trafico.sscc@mincotur.es

Para qualsevol problema informàtic:

S'ha posat a la seva disposició un document amb (2217 kb) solucions a possibles problemes tècnics que es poguessin produir en la presentació de sol·licituds.

Si després de revisar aquest document continua amb el seu problema obri una incidència en l'adreça de correu aplicacions_comercio@mincotur.es, explicant-ho i adjuntant, depenent del cas, les pantalles d'error. Indiqui també el seu nom i número de telèfon i un dels nostres tècnics es posarà en contacte amb vostè, en el telèfon que ens indiqui, en el menor temps possible.

Informació d'ajuda per a tots els modes d'accés

Requisits tècnics

Procediments Sistema d'Informació Administrativa

Codi S.I.A.: 991021
Autorització de règims duaners econòmics. Perfeccionament actiu i passiu

Ayúdenos a mejorar. Si lo desea puede cumplimentar esta encuesta de calidad de nuestros servicios.

Realizar cuestionario